onsdag 17 september 2014

Nyponpulver och kliniktid.

Nyponpulvret dök upp i måndags, hon får det i kvällsmaten och om det tycker hon såhär: MUMS! Med andra ord inga problem att få i henne det inte. Få se om det hjälper eller inte, om inte annat så får hon dyrt mumspulver i maten och det är en bonus.. För henne, inte mattes plånbok. ;)

Den 29:e september halv tio har hon tid på Ultuna för utredning/röntgen (lokalisera hältan). Det rör på sig iallafall, med allt vad det innebär. Har inte promenerat med henne sen i onsdags, få se om det blir en liten promenad idag i det fina vädret. Det är en fin höstdag med solsken och allt det där.

Hon är förövrigt mycket mycket nöjd över att höet bytts ut helt mot hösilage nu när hösten "äntligen" är här. Hon älskar sitt hösilage och det bildas sannerligen mer saliv av det än av hö och hon njuter av att mumsa i sig det. Gulltant.

Bävar lite inför vad det kommer att kosta med klinikbesöket, men tänkte leva i förnekelse tills det är dags att langa fram kortet och betala efter besöket där. Värd varenda krona, det är hon.


Inga kommentarer: