lördag 31 december 2011

Sist men inte minst.

Snart nytt år, vi får väl hoppas att det blir ett bra år.

Tänker inte avge några nyårslöften eftersom de ändå är till för att brytas och det har vi då ingen lust med.

Önskar bara de samma gamla vanliga grejerna:
Att hästen ska hålla sig frisk, fräsch och må toppen.
Att mina katter också håller sig friska och fräscha.
Att vänner och familj mår bra och inte heller blir allvarligt sjuka.

Sist men inte minst önskar jag både mig själv och alla andra ett gott nytt år!

Zeppolin och hennes hagkompisar fick lite granris och grenar att tugga på i hagen idag. Jag och sambon gick på promenad i skogen med hunden jag är hundvakt åt (i två veckor) och passade på att släpa med oss smaskigheter hem åt hästarna. Uppskattades. Något ska de väl få också såhär på nyårsafton. :)

Katterna fick varsin räka innan vi människor högg in på vår middag. Hunden festade loss på ett grisöra.

Året som gått har varit både bra och dåligt, förstås. Hästmässigt har det haft sina toppar och dalar också, Zeppolin har dock hållit sig frisk (förutom en dag med väldigt hög feber "utan synbar anledning" och småskador som orsakar svullnader men ingen hälta) och pigg. Lite FÖR pigg ibland, men hellre det än tvärtom!

Tråkigaste med häståret har nog varit att inse att sadeln inte passar och därmed inte kunna rida "ordentligt". Jag har inte råd att införskaffa en ny sadel just nu, det får vänta. Vi funkar bra ihop barbacka också så det är lugnt, även om de där galopperna i skogen får avstås då tant blir lite väl pigg och studsig av dem och jag klarar oftast av det bra men vill inte gärna chansa i onödan. Hamna i en grantopp eller något är inget jag strävar efter så att säga. ;)

Det bästa med häståret har nog varit alla de där gångerna då det funkat sådär obeskrivligt bra i ridningen att jag blivit uppriktigt förvånad över att vi lyckas få till det trots att förutsättningarna ibland inte är de bästa (skit bakom spakarna tyglarna framförallt). Sådär bra att jag fånler däruppe på hästryggen och vi båda är väldigt nöjda efter turen. :)

Avslutar med en bild på Zeppolin där hon verkligen anstränger sig för att göra sig snygg framför kameran.. Inte.
Hon är ändå världens finaste häst, på alla tänkbara sätt. Ett stort hjärta av guld har hon, tant Z.


1 kommentar:

Andrea sa...

Sv: En blå lite genomskinlig blus med ett svart linne under. Mörkblå jeans nedtill men de fick inte plats i lilla spegeln :) Ja visst har håret växt, och lockarna fick jag också till lite :)