fredag 21 mars 2008

Two.

Hon och jag tog en månskenspromenad på onsdagskvällen. Strax efter halv nio begav vi oss ut i minusgraderna och månen sken som en lampa på oss och vägen, så det var faktiskt underbart. Vi var visserligen bara ute och promenerade 10-15 minuter men det räckte. Båda behövde röra på sig. Efter promenaden var hon socialaste hästen i Sverige. Skulle buffas och lukta på mig och vara nära mig med huvudet hela tiden, hade inget godis att ge henne heller så det var inte därför. Hon är oftast sådär om kvällarna efter klockan sex. Hon är så söt.

Idag gick vi också en promenad. Den blev kortare och hon fick äta lite gräs (det lilla hon hittade..), vilket inte direkt var mer än några tuvor här och där. Matvraket strikes again kan man säga. Inne i stallet väntade middagen och allt var fixat då jag direkt från hagen gick ut på den där promenaden.

Imorgon (fredag) hinner jag tyvärr inte rida, jag har utsläppet med början mellan halv åtta och åtta. Efter det ska jag sopa stallen och sedan fixa allt som har med min häst att göra. Mocka, fixa vatten, mat och sådär. Därefter bär det av hem för en snabbdusch och därefter får jag finbesök i form av Hanna med familj. Inte träffat henne på över två år, vilket innebär att jag heller inte träffat min guddotter under dessa år. Hon har hunnit få en lillebror (förra året) och honom har jag av förklarliga skäl heller inte träffat så det blir spännande!

Zeppolin ser okej ut i kroppen, börjar bli bättre. Känns toppen. Hon mår bra, jag mår bra när jag ser det och det känns bra att vi tillsammans tar oss framåt när det gäller saker och ting.

Äsch.. tjugo över två och jag ska upp ur sängen senast halv åtta, helst tidigare. Hatar när jag inte kan sova.. Ska dock försöka nu ändå. Kanske tvärslocknar med lite tur.

2 kommentarer:

Bimbo Boy sa...

Fin blogg du har. ^^

http://www.bimboboy.com/blogg

Heidi sa...

Tack. Min "vanliga" såg likadan ut från början innan jag ändrade den. Haha.