söndag 20 februari 2011

Burrburr.

Det var kanske inte minus 25,5 jag önskade mig när jag skulle till stallet vid sexsnåret på morgonen, men nu var det så verkligheten såg ut. Jag kom till stallet kvart över sex och tio över sju var jag klar med att ge hästarna mat, kolla vattenhinkarna och lägga på täcken (och ta av lindor på en häst). Jag är långtifrån snabb om man säger så.. Tur att jag hade utsläppet också (annars hade jag inte tagit morgonpasset) så att jag slapp känna mig stressad.

Av förklarliga skäl fick hästen vila idag. Vilket är heeelt okej eftersom jag ridit tre dagar i rad och jag verkligen inte kände för att frysa ihjäl mer än nödvändigt idag. Tror inte att Zeppolin fått ut så mycket av ridturen hon heller idag. En fin dag var det hur som helst, med sol och blå himmel.. :)

Jag red i fredags (vi var både sams och oerhört osams under ridturen, men det slutade med att vi var samt på slutet och båda var nöjda! Glad häst - glad matte) och jag red igår. Igår blev det bara en barbackaskrittsväng på vägen (stallvägen och Nåntunavägen). Jag red med hackamore och hon fick jobba i skritten, blev litelite trav också på vägen hem för att hon så gärna ville det och hon höll ett långsamt tempo som gjorde det behagligt att trava. Det gick jättebra att jobba henne och vi var båda nöjda efter turen. :)

Från gårdagens kalla ridtur:
1 kommentar:

Frida sa...

svar: Vad tråkgit och konstaigt att inte nosgrimman passade. Skulle det inte hjälpa om man gjorde mer hål i den då? :)