fredag 31 augusti 2012

Borta.

Nu är svullnaden (med tillhörande värme) i Zeppolins ben helt borta! :) 
Den kom - gav matte hjärtsnörp - den försvann. Pheew..

Idag regnar det, mest hela tiden och hela dagen ja. Det är dock inte kallt ute så det går ingen nöd på varken min häst eller någon annan häst. Var dit en sväng på dagen för att spana in det där bakbenet som gett mig hjärtsnörp tidigare i veckan och för att helt enkelt kolla om hon var frusen - även om jag betvivlade att hon skulle vara det. Tog in henne och tog bort det värsta av vattnet med en skrapa och lät henne sen stå i gången och käka lite hö (
ingen morgonpåse imorse - bara hink innan utsläppet) medan jag donade lite med annat i sakta mak. In i boxen en sväng, äta lite mer av det hö hon serverades och sedan ville hon ut till kompisarna i regnet igen. Så pass att hon efter att jag släppt in henne i hagen igen skrittade några meter inåt hagen i lunktempo och därefter trav ett par steg och så full galopp bort till sina tantkompisar. ;)

Såatteh.. Hon mår bra. Kan man konstatera.

Matte, dvs jag, däremot är ur form totalt idag. Fullständigt ur form. :(


Bebisen i magen roar sig med att böka och stöka, vilket bland annat innebär närkontakt med urinblåsan. Inte skönt! Jag ska lägga mig på sängen och vila nu, kroppen orkar inte sitta längre tyvärr så vila it is.

1 kommentar:

Fröken Nattfrost sa...

Skönt att svullnaden gått ned.